do like my belog.?klik here.

Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Assalamualaikum :)


hah tengok gambar dah tauuu...aku join segmen BEN ASHAARI  lagi..korang nak join?klik je sini..haaaa..kali ni pasai seperti tajuk di atas..hehe..

Kenapa aku seorang blogger???diam,berfikir sejenak..lama...apa motif aku create blog? aku confuse.dah menggelabah..takkan aku sendiri tak tau 'kenapa aku seorang blogger' ...memang mengambil masa yang agak lama untuk aku dapatkan jawapan..si hitam kata, untuk meraih perhatian semata-mata..si putih kata sekadar menambah teman dan ingin berkongsi cerita saje..namun,itu bukan jawapan yang kite cari..eceh..

*ting!

haaaa...ini jawapan jujur dan ikhlas terbit dari hati nurani.cewah...aku ni seorang yang agak kreatif (bukan riak semata)..suka menulis,ada la sedikit talent to write lyrics..ingat nak expose kat blog ni.tapi belum ada masa yang sesuai ( padehal malu kot )..dan dengan tak semena-mena nya aku dah jawab soalan 'KENAPA AKU SEORANG BLOGGER'

konklusi : dah habess ini karangan pendek..terima kasih sesape yang sudi baca :) 

17 comments:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

teh fatihah said...

oh hai..ok,nt kite singgah..
thanks for visit here :)

Ummu Khaulah Hasan said...

tak rasa cantek,
tak pulak rasa kacak . hehe

singgah dan follow sini..

lau sudi, jemputla datang dan follow blog kite jugak..

same2 support menyapport.
*ayat hentam ! haha

thanks..
wish u luck ;)

teh fatihah said...

hahahaha...adeh..chantek ape ummu..
mekaseh follow,nt kite g follow blog awk balik..
thanks again cik ummu :)

Nini D.. said...

den dtg jongah! :)

teh fatihah said...

hee thankd nini D..nt den jongah blog ekau lak yo..hehe :)

cik sakura said...

boleh menulis lirik..pandainya..

teh fatihah said...

cik sakura..takde la pandai sgt,tp bole lah sket2..huhu..kite minat :)

mcm ni lah said...

follow you

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

singgah dari segmen abg ben & balas kunjungan :)

<a href="http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/follower-c-i-n-t-u-n-g-400-dah-omg.html><b>Hadiah 400..??takkan cik bunga menang kotttt..</b></a>

Lulu caldina said...

Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

teh fatihah said...

mcm ni lah : i'll follow u back !thanks :)

cintabunga : mekaseh :)

cik lulu : yep u rite n i hope so!cik lulu chantek lah..hehe :)

nUr _ atiQah said...

membalas kunjungan ^^~

Syuxer said...

owh..ada impian nak kongsikan bakat menulis lirik ye..watla satu nanti ada akan bagi semangat,kritikan membina dan tambahan ilmu untuk baikinya..kena wat cepat2 takut bakat tuh tumpul kemudian hari..:)..

Sal Saari said...

semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
intai2lah sy..

teh fatihah said...

nur atiqah :thanks ye :)

syuxer : hehe..minat je,xla pandai sgt..dah byk yg di buat..blom ade ms nk publish sini..segan..huhu :)

sal saari : thanks ye..insyallah akn d jengah ur page nnt :)

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...