do like my belog.?klik here.

Saturday, April 23, 2011

Lu Pikirlah Sendiri

belog d update lagi.!

Assalamualaiakum....

haaa..before sleep..eceh..macam nk update entry..nk kasi sum up kisah kehidupan tuk harini..di awal2 hari,uishhh hari yg sangat annoying weh..ntah kenape ade je yang tak kena..tiba je malam,dah mula melalut kat facebook ngan kengkawan dah..annoying dah slow2 bawa diri..hehe..memang itu yg aku nak...pastu tiba pulak saat MAHARAJA LAWAK memulakan aksi memasing..kecoh! Jambu gilebest..Jambu lebih best dari Jozan ngan Nabil..eh macam2 reaksi dari juri2 professional versi syok sendiri lah...haha..macam2 hal...

tak habis lagi...sesi memuji habis,sambung sesi mengutuk mengeji pulak dah...Apsal Amir tak tersingkir lagi minggu ni.??S*** !! upss maap,takde sesi bahasa kasar dalam ini blog ye..harap maklum....haa sambung lagi,ada jugak yg berpendapat cenggini "ni mesti Amir bayar tuuuu"..aishhh..nak cakap tu rasional la sikit..kalau dah banyak sgt duit si Amir tu nk bayar kat pihak berkenaan,tak payah susah2 dah dia keje kat pam minyak tuk sara family dia...korang ni pun...aku bukan membela..sebab aku pn setuju yg lawak si Amir ni memang ntah hape2..sangat!tapi,kite kalau nak bersuara tu pakai akal la..bak kata bang bil kite LU PIKIR LA SENDIRI...!!! eceh...wa caya.....ng sama bang bil lah..haha..gedix sudaa...

apepon..peserta MAHARAJA LAWAK ni semua best..kalau tak diorang tak terpilih kot..kita semua sebagai penonton dan penyokong kena lah bertindak dengan bijak..cewah..matang tak penulisan aku ini malam.?hahaha..adeh....dah la,dah ngantuk dan mahu tido sudaa...jom kita tido!

dan tak lupa....thanks sudi baca ye :)

p/s: kalau minggu sebelum ada minggu ni..hehe..kita leh expect dah kompem Jozan,Nabil n Sepah top 3..tapi,malam nih cane tetiba Jambu plak menjuarai carta.???haaa..cane nak wat ni.??haaa..Lu Pikir La Sendiri...assalamualaikum :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...