do like my belog.?klik here.

Thursday, April 21, 2011

kisah takde motif.but nice :)

belog d update lagi.!


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

eh update lagi.!banyak je masa free ye.?sampai dah tak tau nak gunakan ye.?ewah.ewah.!nak penampor tak.??pegi la baca buku ! eleh.aku update menda alah ni tak semestinya aku tak membaca buku..dah ade satu gulung diploma lah.ni nak dapat satu gulung ijazah plak..haha..gilepoyo la ayat tuh! mencik laa..!

ada kisah story yg aku rasa tertarik nak kongsi share ngan korang ni.jom kite baca sesama ye.....aku kasi sum up je ok..tak kuasa aku nak menaip panjang2 cam cite sebenar..hehe...baca..tak paham pon takpe...tak masuk final pon.....ngeee :P

ada la seorang lelaki itu..gile sakan kot kat perempuan itu..tapi usha punya usha,still tak dapat..sampai sekarang kot..ntah sejak bila dia mula menggila sakan tu kite sebagai pembaca tak tahu la kan...


dah bosan *maybe*..si lelaki itu pon mula mengayat perempuan ini..bukan nak serius,perempuan ini hanyalah sekadar 'taman permainan' sahaja..tempat lelaki itu bermain di kala duka melara dek kerana belom berjaya dapatkan hati perempuan itu.eceh..pandai lak aku!hahaha...kesian perempuan ini,dia 'ditaman permainankan' saje...ishhh..ishhh..


tapi dalam masa yg sama perempuan itu masih bermain tarik tali kot ngan lelaki itu..bila di pikir kesian plak kat lelaki itu ye..nak tapi tak dapat.!pesanan saya,coba dan usaha lagi ye..hehehe..


perenggan keempat plak mengatakan...cerita ni maseh takde konklusi sebab si lelaki itu masih belom dapat perempuan itu.dan tak tahu bagaimanakah tata-cerita seterusnya..eceh.


dan perenggan kelima,pe kata kita buat konklusi sendiri.?nak tak? tak nak.??alaa..dah buat dah..cane ni.?hahaha...jadi,konklusinya begini la kot..harap esok tak pon lusa lelaki itu akan berjaya gak dapatkan perempuan itu..ikhlas nak la tu kan..tengok dari segi gaya menulis....eceh..tapi pe jadik ngan perempuan ini yg 'ditaman permainankan' oleh lelaki itu.??? alaaa...senangkan cite konklusi kita,kita doakan perempuan ini akan jumpa la ngan lelaki ini dia...woahh..cam tajuk lagu Anuar Zain la pulak....hehehe..


haaa..dah habes dah cite yg takde konklusi ni..aku tak tahu nak kesian kat sape dalam kesah ni..kalo korang,korang kesian kat sape.?ishhh macam2 la kan..


ok laa..dah habiss..sekian,terima kasih..thanks sudi baca :)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...