do like my belog.?klik here.

Monday, April 25, 2011

berjiwang sakan di saat kepala tension tahapgile....!

belog d update lagi.!

Assalamualaikum.......................

update entry nih just wanna share this quotes with uolsss or maybe YOU...sobsss..tatau nape,sayu je hati ni tetiba..this quotes said :

"Andainya lelaki tahu..

Apabila seorang perempuan jatuh cinta,

lelaki itu tidak semestinya punya segalanya

tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya."

arghhhh..!!!!tension gile bila jatuh cinta pada yg meminta but eventually 'dia' throw me farrrrr farrrrr away from life 'dia'.......sobsss..aku ni memang penyabar tahapgile and this another quote that makes me interested to share here :

"I do believe that women are wiser when it comes to an ultimate relationship"

adehhh..jejiwang pulak entry kali ni...once in a while ape salahnya..ye dok.??huhuhu...ok lah dah habis jejiwang,aku nak sambung membaca buku pulak nih...thanks sudi baca,salam :)

oh.takde motif pon letak ini gamba.saje,lame tak tayangmuka kan.nampak kuciwa di riak wajahku.eceh

2 comments:

EJA said...

salam ziarah maseh follow my blog :)

teh fatihah said...

ouh wslm..mekaseh gak sudi singgah d cni ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...