do like my belog.?klik here.

Wednesday, March 30, 2011

kelincahan kami beraksi

belog d update lagi.!

Assalamualaikum awak semua ^_^

entry nih terpacul d sini bersempena penunjukan da latest picture of mine (hahahaha!)
jum kita sekodeng sape yang ada dan terwujud dalam ini entry ya :)

untuk pertama kalinya mempersembahkan my new friend cik oggy blue !!! ada rasa bangga tak bila nama anda tercanang di sini cik oggy.?? harus bangga ok!

:: jeng3! inilah cik oggy blue..(mmg blue kan.?) ::


lagi nak share gambar cik katak hijau pulak (eh ada lagi dia nih)

:: inilah kembar saya..eh.?dua2 cumei kan.? (haha) ::

:: ahaa..nih cik katak hijau versi tangan ke dada mata ke atas atau lebih dikenali sebagai terencat kelas dua setengah (hehe) ::

nak lagi.?mesti la nak kan..kalau korang taknak pon aku nak upload gak gambar2 len..sebab ada aku kesah.?????hahaha..jum tengok aksi2 kitorang ye :)


:: dah control part ::

:: tiga sekawan ::

:: view kat belakang.sgt nice kan eira.??::

:: versi nak jadik model tangga::

:: versi ai lebiu ::














:: aik!cam penah tgk jew ini gamba.?di mana ye??hurmm.hurmm. ::



haa.sudah! sudah! cukup! cukup! letih da tgn nk klik2..hehe..cumei2 tak kawan2 saya??hehe..saje nak share ini gambar ngan korang..

sekian saja lah ye..sangat banyak cerita untuk d kongsi tapi maseh takde masa untuk menaip d sebabkan keje2 sekolah yg cekgu bagi adalah sangat bertimbun ye..jumpa lagi di entry yg lain ye...salam :)


p/s : aksi2 terlarang ini adalh bersempena lawatan ke kolej yg bernama Anggerik yg mana letaknya in area UiTM Shah Alam. d mana tempat cik oggy blue kita tumpang berteduh dari hujan, panas, dan sejuk..haha!

upsss! gamba saya ngan cik katak hijau tuh telah d rakamkan d kawasan icity yg mana lokasi lawatan kami pada sebelah malam hari..hehe..haaa,tunggu jelah aksi2 kami beraksi (haa ayat dah tak betul) d icity plak..yehaaaaa ^_^

























11 comments:

Mee Kari Sekor said...

katak sungguh comel...neway korang semua pun comel =D

teh fatihah said...

eleshh..takpe,kite taw katak mmg cumei...kite mmg x cumei pon.. :)

ciK ogGy bLue... said...

teh..bkpo la hk pertama letak pic sayo hop terencat tuh??malu ai nyah...

haha..versi entry tOk kaBa engAt nEH...gmbr pah cerOs..

Auji Izra Sygku Dyla said...

hahaha...nampak tempat tu macam korang je yang ada..hehe...:P
suka tgk gambar-gambar ni ^^

ciK ogGy bLue... said...

hahaha..mmg pun..weekwnd kat kolwej..xde org..
tmpt tu nice sgt (~.~)


versi terencat..

teh fatihah said...

cik oggy : hahaha...tp gamba hk pling cumei teh ltk first keh.???hihihi..

hahaha..nih sket jah..mujo x msuk blako...hihihihihi

teh fatihah said...

dyla : kan! sbb kite 3 cumei so, gmba nih jdk cantek..hihihi...

ciK ogGy bLue... said...

hhahaha..bubuh blako nah??meta ko talipom mEk N baru tu gak..
haha..
nex time bubuh blako..bia puah ati...edit ckit~hehe

teh fatihah said...

hahaha..ikot mood 'line' la..kalu dio mood hapy kito upload...kalu mood bekok gak bala dop upload pom..hahahahaha...

edit wt gapo cumei2 blako dh nyoh..[ayt sdak ati neh]

ciK ogGy bLue... said...

hahha..nty i wat masuk hk i edit..kah3..

teh fatihah said...

haha..wat msuk ah..ai dop reti nk edit..huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...