do like my belog.?klik here.

Monday, March 28, 2011

Lagu itu indah~

Assalamualaikum w.b.t kengkawan.!

belog ini di update lagi ya..haaa kali nih nak cite sal ape plak nih.?tak taw.tak taw.takde topik menarik lah. tadi setelah m'sekodeng belog miss yaa gewe matyoe! (haha..suka tak yaa.?) yang mana sedang bercakap-cakap tentang her favourite playlist. so, aku pon nak tiru gak lah.. nak cakap-cakap ngan korang lagu ape yang aku suka dengar gak lah. boleh tak.? boleh tak.? hah! tak boleh.? ahhh..ada aku kesah~ 

untuk pertama :


" ..pertama kali kita bersua bertentang mata.terasa ada kimia di antara kita..."

ahaaa..secebis lirik from this song.sangat2 nice.!

:: melda ahmad ::


untuk kedua :

1234 by Bittersweet

"..attractive still your eye and smile.its make me feel good inside.."

yayy.!suka gila lagu neh.and its a ringtone for my family line ok! hahaha..ngengada jew~



untuk ketiga :

KEKANDA ADINDA  by Atilia ft Loque

"...tak perlu bertengkar tak perlu bermasam muka..."

hikhik..lagu nig cumei dats why saya sangat2 suka dgr lagu neh. 5 6 setangah juta kali kasi dengar pon saya tak kesah ok.!

:: atilia and loque ::


untuk keempat :


"..dua dunia bersengketa bila engkau menjelma..."

kahkah..ini lagu wajib ok.! ini ringtone telepon saya. (kalau kamu kol,lagu nih la bunyik.hahaha.gila!)

:: Awanband ::


untuk kelima :


"..hey si gadis.si manis pemalu yang comel yang ayu menawan hatiku..."

hehe..suka.suka.suka ok!

:: Grey Sky Morning ::



seterusnya kita beralih ke arah omputes plak ye..kalo nak list kan semua lagu2 yg aku dengar......banyak ok.! dah nama pon gila dengar lagu. hidop dgn lagu saja ok.


first (wahh...omputes kot)

THE LAST HIGH by The Dandy Warhol

"..i am alone but adored by a hundred thousand more.."

hehe..suka ngat ngan lagu nih..thanks to mista kawan coz kasi pendedahan tentang ini lagu..hahaha!

:: the dandy warhols ::

second :

WHAT KATIE DID by The Libertines

"..your a sweet2 girl but its a cruel2 world.."

lagu ini sangat best ya..sila dengar kalau ada yg belom penah dgr..(ada ke.?)

:: the libertines ::


third :

YESTERDAY by The Beatles

"..yesterday.love was such an easy game to play.."

woho..jejiwangnya jiwa saya..hurmm"

:: the beatles ::


fourth :

YOU BELONG WITH ME by Taylor Swift

"..if u can see that i'm the one who understand you.."

wah.wah.wah..memang betul jejiwang ya saya..its on my playlist sebelom tido neh..suka dengar ok.

:: taylor swift ::

fifth :

BEAUTIFUL ONES by Suede

"..here's they come the beautiful one.."

haha..aku kan beautiful sebab tu aku suka dengar lagu nih..hahahaha..ada-ada saja lah kamu!

:: suede ::



hadoi...dah letih dah buat entry yg tak seberapa ini.baca la setakat yg korang mampu ye.saya tak paksa pon.sebab saya pon tak suka baca kalau entry tuh terlalu panjang!arghhhh..

sekian,terima kasih :)



6 comments:

yaa miyera said...

suka2...hihi

teh fatihah said...

hehe suko dih...thanks for ilham..hek3

yaa miyera said...

hehe...same2..thank jgk sb suka..hehe

teh fatihah said...

hehe..xdop hal..suka jew baca belog yaa :)

yaa miyera said...

yaa pun bru wat je blog ni...xtau nk tulis pe...hihhi

teh fatihah said...

teh pn sama aa...wt blog tuk lepas geram jah bena..tulis je pape kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...