do like my belog.?klik here.

Wednesday, February 23, 2011

kisah tongkat ajaib dan pemilik yang cumei ^_^


tak kenal sape aku kan.? kan.? kan.? 
haa kalau mau kenal meh baca sikit tentang kisah "tongkat ajaib dan pemilik yang cumei"..
al-kisahnya begini...pada suatu hari [woahh...cam cekgu tadika la pulak!hehe]
dipendekkan cerita jela......
  1. dilahirkan cukup sifat sama cam korang jugak lah..hehe :)
  2. mula sekolah rendah dah mula menunjukkan simptom2 tuk jadi tak cukup sifat..huhu :(
  3. since start sakit [xingat bila] untill now, hospital dah jadi my second home sweet home..:)
  4. upsr [hospital] , pmr [hospital] , even spm pn [hospital jgk.!]..but,alhamdulillah dpt masuk 'U'..diploma je hospital muncul kadang2..huhu :)
  5. kisah degree nya sekarang nih laaa...mengharungi liku2 hidup bersama tongkat ajaib :)
doc ask me to use this crutch.!pada mulanya aku membantah sekeras2nya lah tuk pakai crutch nih..tapi,demi mak aku,aku sanggup...sayang mak! camna tak membantah,sikit punya susah payah wei nak survive kat tempat blaja nih..dah la aku ALONE here.! tapi aku gagahkan hati jugak semuanya demi mak aku...taknak bagi dia risaukan anak dia yg comel ni..hehe :)
urmm..cukup lah..panjang kalo nak cerita sampai habis nih...
nah tengok la kat bawah ni ada terselit gambar2 budak cumei dan tongkat ajaib beliau :)

:: ni first time pakai crutch depan public..maluuu.!tapi kuatkan hati jugak..demi mak tersayang ::


:: dah mula bawak tongkat ajaib merayap..malu jugak,tp buat derkkkk saja.! ::


:: aku yang shuppin2,orang yang bawakkan barang..mekaseh kawan..muackss..! ::


:: jenjalan lagi..hehe ::


:: aiyokk..jenjalan lagik lah..haha ::

sikit2 je suda..malu jugak nak upload banyak2..wuhuhu~
so, sape2 yang terima aku sebagai kawan mereka aku SOLUTE giler kat korang lah..sebab tak semua orang nak berkawan dengan orang yang tak berapa cukup sifatnya nih [ :( ]
dan sebab tu lah aku appreciate sangat kat kengkawan yang sangat2 setia menyokong aku dari belakang...cewah~

ok cukup2.!aku nak sambung makan nasi...dinner at 1 a.m.???gila lah...tak gemuk2 jugak :(

ok..babai uolss.!!muackss ! [macam la ada orang baca]





6 comments:

::sarah:: said...

hehehe..miss u tehz..kak am tahu..kamu mmg chomell..haha

teh fatihah said...

hehe..miss u too kak am.!!haha comel kah.??xla kak am..huhu..mekaseh baca cite yg xsberapa nih..hehe :)

Auji Izra Sygku Dyla said...

:)

teh fatihah said...

:)

Azari Rosdi said...

x kisah siapa kita..
bagaimana kita..
seperti mana kita..
be ourself..
be strong and determine ourself.
be grateful becoz u had parent and friend who support u..

teh o beng said...

azari rosdi : insyaAllah..thanks ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...